Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας με τρεις τρόπους:

1. Απευθείας παραγγελία από το website μας: www.conexus.gr

Μπαίνοντας στο http://www.conexus.gr μπορείτε να δείτε καθεμιά από τις υπηρεσίες μας και πατώντας τον ειδικό σύνδεσμο με το εικονίδιο με το καλαθάκι που γράφει "Αγορά" μεταφέρεστε στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα απ' όπου μπορείτε να ορίσετε τα επιμέρους χαρακτηριστικά της υπηρεσίας.
Όταν τελειώσετε την επιλογή των επιθυμητών υπηρεσιών μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Περιεχόμενα καλαθιού που βρίσκεται πάνω δεξιά στην σελίδα του eShop και να μεταβείτε στα περιεχόμενα του καλαθιού σας, να ελέγξτε ποιά και πόσα έχετε επιλέξει και να προχωρήσετε στα καθοδηγούμενα βήματα συμπλήρωσης της παραγγελίας. Στο τέλος θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής και μετά από αυτό θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

2. Αν δεν σας βολεύει το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 212 0000000 (Αθήνα) ή 2721 500 000 (Καλαμάτα) όλες τις εργάσιμες μέρες από 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ. Ένας εκπρόσωπός μας θα βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής για να σας βοηθήσει να επιλέξετε και να παραγγείλετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

3. Επίσης, μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας όλο το 24ωρο, κάθε μέρα, μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης sales @ conexus.gr. Σε αυτή την περίπτωση αφού λάβουμε την παραγγελία σας ένας εκπρόσωπος από το τμήμα πωλήσεων θα έρθει σε επαφή μαζί σας (τηλεφωνικά ή μέσω email) ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία και να σας αποσταλούν οι υπηρεσίες/προϊόντα.

Για οποιαδήποτε απορία ή αμφιβολία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.