Μάθετε εύκολα και γρήγορα πως να εγκαταστήσετε σωστά τις ρυθμίσεις του Μιcrosoft Outlook Express. Οι οδηγίες είναι ανάλογες και στο Windows Mail των Windows Vista.

 

1. Στην αρχική οθόνη του Outlook Express πηγαίνουμε επιλέγουμε στην σειρά File (Αρχείο) ->Tools (Εργαλεία) -> Accounts (Λογαριασμοί)

 

Outlook-Express-1

 

 

 

 

2. Πατώντας στο Accounts μας εμφανίζεται ένα νέο μικρό παράθυρο με το όνομα Internet Account (Λογαριασμοί Ίντερνετ) το οποίο έχει πολλές καρτέλες (tabs). Επιλέγουμε το δεύτερο που ονομάζεται "Mail".

 

Outlook-Express-2

 

 

 

 

3. Πατάμε στα δεξιά το κουμπί "Add" (Προσθήκη) και μετά την επιλογή Mail

 

Outlook-Express-3

 

 

 

 

 

4. Στην νέα καρτέλα που μας εμφανίζεται συμπληρώνουμε το όνομα που θέλουμε να εμφανίζεται στους παραλήπτες των email μας και πατάμε το κουμπί Next (Επόμενο).

 

Outlook-Express-4

 

 

 

 

5. Στην επόμενη οθόνη συμπληρώνουμε την διεύθυνση email της οποίας κάνουμε τις ρυθμίσεις. Στο παράδειγμά μας είναι η Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Έπειτα πατάμε το κουμπί Next (Επόμενο).

 

Outlook-Express-5

 

 

 

 

6. Συμπληρώνουμε τα δύο άδεια πεδία με την διεύθυνση του mail server μας. Αν το domain μας είναι conexus.gr τότε ο mailserver μας έχει διεύθυνση mail.conexus.gr. Έπειτα, πατάμε το κουμπί Next (Επόμενο).

 

Outlook-Express-6

 

 

 

7. Στο επόμενο παράθυρο συμπληρώνουμε τα στοιχεία πρόσβασης του λογαριασμού email. Αυτά είναι το όνομα χρήστη το οποίο είναι ολόκληρη η διεύθυνση email που θα έχουμε π.χ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τον κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό αυτό. Αν θέλουμε επιλέγουμε αμέσως πιο κάτω την αποθήκευση του κωδικού. Έπειτα πατάμε το κουμπί Next (Επόμενο).

 

 

Outlook-Express-7
8. Στο επόμενο παράθυρο έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του λογαριασμού οπότε και πατάμε το κουμπί Finish (Τέλος).

 

 

Outlook-Express-8

 

 

 

9. Ξαναπηγαίνουμε στο παράθυρο Internet Accounts (Λογαριασμοί Internet) και αφού επιλέξουμε τώρα από την καρτέλα "Mail" τον λογαριασμό που μόλις φτιάξαμε πατάμε μετά το κουμπί "Properties" (Ιδιότητες).

 

Outlook-Express-9

 

 

 

10. Στο νέο παράθυρο που μας ανοίγει επιλέγουμε την καρτέλα "Servers"

 

Outlook-Express-10

 

 

 

11. Και επιλέγουμε το "My server requires authentication".

 

Outlook-Express-11

 

 

 

12. Πατάμε το κουμπί "ΟΚ" δύο φορές και είμαστε έτοιμοι για την πρώτη αποστολή/λήψη email.

Για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Web Hosting

Linux servers υψηλών επιδόσεων/ταχυτήτων με υποστήριξη PHP5, mySQL5. Πλήρη online διαχείριση του λογαριασμού μέσω cPanel, εργαλεία ανάλυσης επισκεψιμότητας, πολλά δωρεάν προεγκατεστημένα scripts

Ανάπτυξη στατικών και δυναμικών δικτυακών τόπων

Ανάπτυξη web portal, Ηλεκτρονικό καταστήματα (e-shop), Κοινότητες συζητήσεων (forum), Εταιρικά δίκτυα (intranet), Δυναμικά site για επαγγελματίες όπως μεσιτικά γραφεία, ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία, εφημερίδες, καταστήματα, μέσα μαζικής ενημέρωσης. Περισσότερα

Οι προσφορές μας