Αν δεν θέλετε να μπλέξετε με κάποιο πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Internet Explorer για την μεταφορά αρχείων από και προς τον server σας. Στην μπάρα διευθύνσεων πληκτρολογήσετε την διεύθυνση του ftp server σας π.χ. ftp.conexus.gr και πατήστε το κουμπί GO δεξιά (ή το enter για να μην χάνεται χρόνο).

 

 

ie1

 

 

Αμέσως μετά θα σας εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο όπου θα σας ζητηθούν να συμπληρώσετε κάποια πεδία:
User Name (Όνομα Χρήστη): το όνομα χρήστη που πήρατε από εμάς κατά την ενεργοποίηση του λογαριασμού φιλοξενίας. Αποτελείται από 8 χαρακτήρες και συνήθως είναι οι οχτώ πρώροι του domain name σας. Επίσης να σημειώσουμε εδώ ότι είναι το ίδιο όνομα χρήστη που έχετε και για το cPanel.
Password (Κωδικός): είναι ο κωδικός χρήστη για τον λογαριασμό σας.

Πατήστε μετά το κουμπί "Log on" (Σύνδεση) που βρίσκεται στο κάτω μέρος του παραθύρου.

 

ie2

 

 

Τώρα σας εμφανίζεται ένα νέο παράθυρο όπου βλέπετε τα περιεχόμενα των αρχείων και φακέλων του server σας απ' όπου εύκολα μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία από και προς τον server με την λειτουργία dra-and-drop των Windows.

Σε αυτή την οθόνη επιλέγουμε τον φάκελο "public_html" μέσα στον οποίο θα βάλουμε τα αρχεία μας. Αν θέλουμε το site μας να είναι ορατό στην διεύθυνση για παράδειγμα http://www.conexus.gr τότε τοποθετούμε όλα τα αρχεία μας στον φάκελο public_html. Αν θέλουμε να βάλουμε κάποιο μέρος του site ή κάποιο άλλο site σε κάποιον υποφάκελο για παράδειγμα http://www.conexus.gr/forum τότε δεν έχουμε παρά να δημιουργήσουμε έναν νέο φάκελο με το όνομα που επιθυμούμε (στο παράδειγμά μας forum) μέσα στον φάκελο public_html και μέσα στον καινούργιο (υπο)φάκελο να τοποθετήσουμε τα αρχεία που θέλουμε.

 

Για τυχόν απορίες ή παρατηρήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Web Hosting

Linux servers υψηλών επιδόσεων/ταχυτήτων με υποστήριξη PHP5, mySQL5. Πλήρη online διαχείριση του λογαριασμού μέσω cPanel, εργαλεία ανάλυσης επισκεψιμότητας, πολλά δωρεάν προεγκατεστημένα scripts

Ανάπτυξη στατικών και δυναμικών δικτυακών τόπων

Ανάπτυξη web portal, Ηλεκτρονικό καταστήματα (e-shop), Κοινότητες συζητήσεων (forum), Εταιρικά δίκτυα (intranet), Δυναμικά site για επαγγελματίες όπως μεσιτικά γραφεία, ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία, εφημερίδες, καταστήματα, μέσα μαζικής ενημέρωσης. Περισσότερα

Οι προσφορές μας